eur:
391.28
usd:
366.83
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Ez a Gazdag-gól nagyon fájhat Marco Rossinak

A 20-szoros magyar válogatott labdarúgó újabb találatával a Philadelphia Union történetének második legeredményesebb játékosa lett, de sérülése miatt le kellett őt cserélni a New York Red Bulls elleni találkozón.

A Budapest Honvéd korábbi támadó középpályása ezúttal is kezdőként lépett pályára a Philadelphia Union csapatában és a 76. percben ő szerezte klubja utolsó gólját a New York Red Bulls elleni 4-1-re megnyert hazai mérkőzésen. A pennsylvaniai együttes 0-1-ről fordította meg a mérkőzést és Sean Nealis kiállítása miatt a 44. perctől emberelőnyben játszott.

A 20-szoros magyar válogatott futballista újabb találata ellenére nem lehet felhőtlenül boldog, ugyanis a Sportal tudósítása szerint miután a kapuba gurította a labdát, futott volna tovább ünnepelni, de

néhány lépést követően a jobb térdéhez kapott és a földre rogyott.

Gazdag Dániel nem tudta folytatni a játékot, két perccel később lecserélték, Jeremy Rafanello állt be a helyére.

A 27 éves magyar játékos a 37. gólját szerezte az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS), ezzel a Philadelphia honlapja szerint

a klub történetének második legeredményesebb játékosa lett.

Az örökranglista élén a francia Sébastien Le Toux áll 50 találattal.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya múlt héten Gazdag Dánielnek is küldött meghívót a nemzeti csapatba, így a szurkolók mellett az olasz szakember is aggódhat, hogy mostani sérülése miatt pályára léphet-e a csütörtöki, Szerbia elleni Európa-bajnoki selejtezőn, valamint a csehek elleni vasárnapi felkészülési meccsen. Egyelőre sem a Philadelphia Union, sem a Magyar Labdarúgó-szövetség nem közölt hírt arról, mennyire súlyos Gazdag Dániel sérülése.

Lionel Messi most „csak” gólpasszokat adott

Lionel Messi csapata, az Inter Miami idegenben 3-1-re győzött a Los Angeles FC ellen az MLS legutóbbi játéknapján. A világbajnok argentin támadó a második félidőben Jordi Albának és Leonardo Campanának is gólpasszt adott. A kaliforniai klub első gólját Facundo Farías szerezte a 14. percben.

Az Inter Miami legutóbbi három bajnoki meccsén 7 pontot szerzett, jelenleg az utolsó előtti helyen áll a Keleti főcsoportban, de már csak 8 pont a hátránya a rájátszást érő 9. helyen álló és két meccsel többet játszó DC United együttesével szemben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×