eur:
389.72
usd:
362.72
bux:
68112.6
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután gól szerzett a Toronto FC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2022. október 9-i mérkőzésen a pennsylvaniai Chesterben.
Nyitókép: MTI/AP/Matt Slocum

Ez egy Gazdag-nap volt

A Philadelphia Union - Gazdag Dániel góljának is köszönhetően - 3-1-re legyőzte a vendég mexikói Tijuana csapatát az észak-amerikai labdarúgó Ligák Kupája elnevezésű sorozat szombati mérkőzésén.

A magyar játékos a 21. percben büntetőből volt eredményes, klubja ezzel szerzett vezetést.

Ebben a csoportban szerepel még a szintén mexikói Queretaro, és a trió első két helyezettje jut a 32 közé. A 3-1-es Philadelphia-siker volt az első találkozó a csoportban.

A Ligák Kupájában az észak-amerikai profiliga (MLS), valamint a mexikói liga csapatai szerepelnek, összesen 47 indulóval.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×