eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
Szoboszlai Dominik
Nyitókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Máris megsérült Szoboszlai Dominik?

Idő előtt hagyta abba az edzést a Greuther Fürth elleni mérkőzést megelőző egyik gyakorláson.

A Liverpoolhoz közelálló Dave Ockop újságíró állítja, idő előtt befejezte a szombati edzést Szoboszlai Dominik, a klub újonnan vásárolt középpályása - derül ki a Csakfocin megjelent írásból.

A cikkíró azt is tudni véli a magyar bokájával történhetett volna, minimum bedagadt, a sérülés súlyosságáról azonban nem tudni, az is lehet, hogy a közelgő, Greuther Fürth elleni edzőmérkőzésen már játszhat.

Szoboszlai az előző, Karlsruhe ellen 4-2-re megnyert edzőmeccsen egy félidőt kapott, kezdett.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×