eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi
Trent Alexander-Arnold, a Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének Atlético Madrid elleni első mérkőzésén a madridi Wanda Metropolitano Stadionban 2020. február 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Rodrigo Jimenez

Liverpool-középpályás: álom Szoboszlaiékkal játszani

Trent Alexander-Arnold, a Liverpool FC Bajnokok Ligája-győztes futballistája izgatottan várja a közös játékot a klub két nyári igazolásával, Szoboszlai Dominikkal és az argentin Alexis Mac Allisterrel.

A 24 éves angol válogatott labdarúgó - a magyar nemzeti együttes csapatkapitányához hasonlóan - kedden kezdte el a felkészülést a következő szezonra.

"Mindketten top játékosok" - mondta a Sky Sportsnak Alexander-Arnold. - "Izgalmas az egyesületnek és a csapatnak is, hogy itt vannak. Mindig izgalmas, amikor új játékosokat igazolunk, hogy hogyan illeszkednek be és milyenek. Biztos vagyok benne, hogy tudják, mert ez szerintem kívülről is látszik, hogy befogadó közösség vagyunk."

A középpályán és a hátvédsorban is bevethető futballista szerint náluk jó az öltözői hangulat, annyit várnak el, hogy mindenki végezze el a munkáját, illeszkedjen a tervekhez, dolgozzon keményen és áldozza magát a csapatnak.

"Biztos vagyok benne, hogy mindkét érkező srác így áll hozzá a dolgokhoz. Mindketten kivételes technikájú labdarúgók, akik jól bánnak a labdával és jól is játsszák meg.

Egy olyan játékosnak, amilyen én vagyok, aki szeret passzolni, álom, ha ilyen társak játszanak előttem"

- fogalmazott Trent Alexander-Arnold.

A felkészülés során a Liverpool négy mérkőzést játszik Németországban és Szingapúrban, majd a SV Darmstadt 98 ellen hangol a szezonrajtra. A Premier League nyitófordulójában, augusztus 13-án a Chelsea vendége lesz a csapat.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×