eur:
389.53
usd:
362.58
bux:
68013.45
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Facebook/Liverpool FC

Szoboszlai épp annyit ér, mint Messi és Ronaldo együtt

A fiatalság nem bolondság, hanem ebben az esetben inkább érték.

A mértékadó Transfermarkt frissítette a játékosok piaci értékét. A listát Erling Haaland (Manchester City) és Kylian Mbappe (PSG) vezeti 180-180 millió eurós értékkel, a harmadik pedig Vinicius Junior (Real Madrid – 150 millió euró). Tizenegy játékos értéke éri el legalább a 100 millió eurót.

A listán a legelőkelőbb helyen szereplő magyar játékos a július elején a RB Leipzigtől az FC Liverpoolhoz szerződő Szoboszlai Dominik, aki a 85. a sorban 50 millió eurós értékkel. Érdekesség, hogy az angol klub 70 millió eurót fizetett érte a Lipcsének, mivel ez volt a kivásárlási ár a magyar középpályás szerződésében.

Figyelemre méltó, hogy a világfutballt az elmúlt másfél évtizedben meghatározó két klasszis, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo már a rangsor végén kapott helyet.

Az Inter Miamihoz szerződő Messi a 211., 35 millió eurós értékkel, míg Ronaldo az első ötszázba sem fér be 15 milliós értékével.

Az viszont könnyen kiszámolható, hogy ketten együtt érnek most annyit a szakportál szerint, mint a 21 éves Szoboszlai.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×