eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
LONG BEACH, CA - JUNE 27:  An underwater view of the tip of sprint between Australia and Kazakhstan in the seventh place game during the 2004 FINA Womens Water Polo League Super Final on June 27, 2004 in Long Beach, California.
Nyitókép: Donald Miralle/Getty Images

Az Egyesült Államokkal elődöntőznek a magyar pólósok

A magyar női vízilabda-válogatott a házigazda, illetve olimpiai és világbajnoki címvédő Egyesült Államok csapatával játszik a Long Beachen zajló világkupa elődöntőjében.

A pénteki negyeddöntőben az amerikaiak 16-6-ra győzték le Izraelt.

Bíró Attila szövetségi kapitány olimpiai bronzérmes együttese 20-13-ra nyert Görögország ellen, amelynek a magyar női válogatott korábban még soha nem dobott ennyi gólt.

A magyar szövetség honlapján Bíró úgy fogalmazott, annak köszönhető a sima győzelem, hogy csapata egészen fantasztikusan játszott rögtön a mérkőzés elejétől.

"Elégedett vagyok, mert rendkívül tudatosan játszottunk. Látszik, hogy az utolsó másfél évben nagyon sokat dolgoztunk a mentális részen, kifejezetten erősek vagyunk ezen a téren. Az ilyen téthelyzetekben szinte csak az számít, ki az igazán rendíthetetlen fejben - mi ma azok voltunk, és remélem, a következő két napban is hasonlóan erősek leszünk" - magyarázta.

A magyar-amerikai elődöntő közép-európai idő szerint vasárnap 2.00 órakor kezdődik. A másik ágon a hollandok és a spanyolok találkoznak egymással. Az első két hely automatikus kvalifikációt jelent a jövő évi dohai világbajnokságra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×