eur:
379.05
usd:
348.65
bux:
58010.99
2023. december 4. hétfő Barbara, Borbála
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

Az Atlético Madrid még az Európa-ligában sem lesz érdekelt

Négy csoportban befejeződnek ma este a csoportküzdelmek a Bajnokok Ligájában. Este háromnegyed héttől két mérkőzést rendeztek a B csoportban. A Porto megverte az Atléticót, s ezzel csoportgyőztes lett, továbbjutott még az FC Bruges. A Bayer Leverkusen egy pontot szerzett otthon a belgák ellen, ezzel mehet az Európa-liga playoff körébe. Az Atlético egyik nemzetközi kupasorozatban sem folytathatja tavasszal.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 1-0: A nap első gólját az iráni Mehdi Taremi szerezte. Most a Porto vezeti a csoportot, a Bruges is továbbjutó, a Leverkusen a harmadik, az Atlético kiesik.

BAYER LEVERKUSEN–FC BRUGES 0-0: Némi meglepetésre eddig a belgák játszanak veszélyesebben.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 2-0: Eustaquio is szerzett egy gólt, az Atlético leginkább abban bízhat, hogy a belgák nyernek Németországban, de ott még döntetlen az állás.

BAYER LEVERKUSEN–FC BRUGES 0-0: Lement egy félidő, szinte esemény nélkül. bár kétségtelen, hogy a játékrész második részében javult valamelyet a Leverkusen játéka. Gól azonban nem esett.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 2-0: Itt is letelt az első játékrész, eddig minden az FC Porto igénye szerint alakul.

BAYER LEVERKUSEN–FC BRUGES 0-0: Minden változatlan.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 2-0: Kicsit aktívabbak a spanyolok, de Oblaknak kellett védenie, nem Costának.

BAYER LEVERKUSEN–FC BRUGES 0-0: A Leverkusen vigyázza az erdményt, mert nyilván mindenki tudja ott, hogy vereségre áll az Atlético Portóban. A Bruges-nek nincs ereje a győzelemre.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 2-1: A a 94. percben Ivan Marcado egy szöglet után a saját kapujába csúsztatta a labdát, elkezdtek idegeskedni a németek Leverkusenben. De csak körülbelül 15 másodpercig.

FC PORTO–ATLÉTICO MADRID 2-1: Vége a mérkőzésnek, a Porto csoportgyőztes lett, ezzel szemben az Atlético még az Európa-ligában sem folytathatja. Nem lesz érdekelt tavasszal a nemzetközi porondon.

BAYER LEVERKUSEN–FC BRUGES 0-0: A gól nélküli döntetlen elég a Bayer Levekusennek az előzéshez, a harmadik hely megszerzéséhez, miután a másik mérkőzésen az Atlético kikapott.

Címlapról ajánljuk

Nem kell nyelvtudás, diploma vagy jogosítvány – megkönnyítik a németországi munkavállalást

A német kormány a bevándorlási szabályok szakaszos módosításával próbál megoldást találni a rendkívüli munkaerőhiányra. A Migrációkutató Intézet junior kutatója azt mondta az InfoRádióban, hogy az EU-tagállamok között nagy a verseny a harmadik országból érkező képzett munkavállalókért, a németek pedig jelentős kedvezményekkel akarnak kitűnni a többiek közül.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.04. hétfő, 18:00
Nagy Márton
gazdaságfejlesztési miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×