eur:
389.4
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
EMPOLI, ITALY - OCTOBER 15: Pablo Mari Villar of AC Monza in action during the Serie A match between Empoli FC and AC Monza at Stadio Carlo Castellani on October 15, 2022 in Empoli, Italy.  (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)
Nyitókép: Gabriele Maltinti/Getty Images

Lesújtó dolgot tudott meg az orvosaitól a leszúrt monzai focista

A hátán kellett megműteni Pablo Marít, a csapattársai sokkot kaptak.

Pablo Marí szerencsésnek érzi magát, hogy nem lett életveszélyes szúrt sebe: a játékos, valamint felesége és gyermekük szemtanúi voltak több másik ember megsebesülésének, valamint egy ember halálának.

A Gazzetta dello Sport úgy tudja, Marí feleségével és fiával sétálgatott a szupermarketben, amikor hátba szúrták. Egy 47 éves eladó meghalt a támadásban, egy másik alkalmazott pedig megsebesült, további négy emberrel együtt - írja a BBC.

A játékos jelenleg kölcsönben játszik a Monza csapatában: a csapat hivatalos közlése szerint Marí műtéte jól sikerült, még két-három napot kell a kórházban töltenie, mielőtt megkezdheti a rehabilitációt.

"Az ilyen típusú izomsérüléseket követően általában két hónapnyi felkészülési idő előzi meg azt, hogy valaki ismét elkezdhessen sportolni"

- olvasható a klub közleményében.

A Corriere della Sera szerint a Napoli egyik korábbi játékosa, Massimo Tarantino is azok közt volt, akik leteperték és ártalmatlanították a támadót.

"Nem vagyok hős, semmi különlegeset nem tettem" - mondta az 51 éves egykori focista.

A Monza azt kéri, hogy soron következő, hétfői Serie A meccsüket, melyet a Bologna ellen játszanának, halasszák el, mivel az egész csapatot sokkolták a történtek. Adriano Galliani vezérigazgató úgy fogalmazott: nagyon örül a műtét eredményességének, de

szeretné, ha következő meccsüket később játszhatnák le.

"Tegnap este a játékosaink sírtak, a fiúk sokkos állapotban vannak. Nem tudjuk, hogy elfogadják-e a kérésünket vagy sem" - fogalmazott.

Marí a Flamengóból érkezett 2020 januárjában az Arsenalba, ahol 19 meccsen játszott, majd kölcsönadták az Udinesének, innen érkezett a Monzába.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×