eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A negyedik helyezett Kozák Danuta a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ismét babát vár a hatszoros olimpiai bajnok magyar versenyző

Kozák Danuta hatszoros olimpiai bajnok kajakos szombaton közösségi oldalán bejelentette, hogy ismét babát vár.

Kozák Facebook-oldalára egy ultrahang-képet töltött fel, amelyen vélhetően születendő második gyermeke látható, majd rövid szöveget is mellékelt.

"Mi lehetne nagyszerűbb kaland, mint 25 év kajakozás, megannyi siker, sérülés és nehézség után belevágni még egyszer? Mi lehetne felemelőbb érzés, mint rajthoz állni 2024-ben a párizsi olimpián? Mi lehetne nagyobb kihívás, mint ezek után megnyerni a kilencedik olimpiai érmem? Hm... Mondjuk mindezt kétszeres anyukaként tenni?" - írta a sportoló.

Kozák 2016 decemberében jelentette be először, hogy babát vár, majd 2017. június közepén megszületett első gyermeke, Somogyi Zora, akinek édesapja Somogyi Béla, a kajakos férje, egyben edzője.

Kozák szülési kihagyást követően tért vissza, és a tokiói olimpián a négyes tagjaként megszerezte hatodik olimpiai aranyérmét is, míg párosban bronzéremmel gazdagodott. A 2008-as, pekingi olimpiáról a négyes tagjaként ezüstéremmel térhetett haza.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×