eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin
Cristiano Ronaldo, a Manchester United játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában játszott Manchester United - West Ham United mérkőzésen Manchesterben 2022. január 22-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Üzenet Ronaldónak: türelem!

A Manchester United labdarúgócsapatának korábbi támadója, Wayne Rooney azt tanácsolta Cristiano Ronaldónak, hogy maradjon türelmes, és hozza ki a lehető legtöbbet a kínálkozó lehetőségekből, miközben megpróbál visszakerülni a kezdő tizenegybe.

A 37 éves, ötszörös aranylabdás portugál csatár, aki második időszakát tölti az MU-nál, a mostani szezonban mindössze egyszer volt kezdő. A sajtó nyáron azt írta, hogy távozik az angol klubtól, de az új vezetőedző, Erik ten Hag közölte: Ronaldo szerepel a terveiben.

Rooney szerint - aki 2004 és 2009 között csapattársa volt a játékosnak a Unitednél - Ronaldónak nem lesz könnyű megemésztenie, hogy kevés lehetőséget kap.

"A vezetőedző más utakat keresett a sikeresség érdekében" - fogalmazott a jelenleg az észak-amerikai ligában szereplő DC United trénereként dolgozó Rooney.

"Cristiano és Lionel Messi kétségkívül a sportág történetének két nagyszerű alakja, de az idő mindenkit utolér. Most már természetesen nem az a játékos, aki 22 vagy 23 évesen volt. Ez kemény időszak a számára. Ahogy ismerem, nagyon nehéz lehet neki a kispadon ülni. De biztos vagyok abban, hogy ha türelmes marad, megkapja az esélyt, és megpróbálhat visszakerülni a kezdőcsapatba" - tette hozzá.

A Manchester United jelenleg hatodik a Premier League-ben, vasárnap pedig az Everton otthonában lép pályára.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×