eur:
389.37
usd:
362.74
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A szerb Crvena zvezda szurkolói a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezője negyedik fordulójának Young Boys elleni első mérkőzésén Bernben 2019. augusztus 21-én. A találkozó  2-2-es döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI/EPA-ANP/Peter Schneider

Mi sajnos nem a foci miatt jöttünk – Szijjártó Péter belgrádi bejelentkezése a Ferencváros meccse előtt

1500 Fradi-szurkolót várnak Belgrádba a mai Európa-liga mérkőzésére. A magyar szurkolókat a szabadkai főkonzulátus négy munkatársa segíti a határátkelőhelyen.

Sajnos mi nem a meccsre érkeztünk Belgrádba – ezzel a mondattal kezdte Szijjártó Péter azt a Facebook-videót, amelyen arról tájékoztatott, hogy a Crvena zvezda-stadionban öt konzul teljesít majd szolgálatot, ők közvetlenül is segítségére lehetnek a szurkolóknak.

Ugyanakkor egy folyamatosan üzemelő vészhelyzeti telefonszámot (+381 62 766 024) is létesítettek, amelyen segítséget lehet kérni a belgrádi konzulátustól.

Szabadkán is készenlétben lesznek, a főkonzulátus négy munkatársa várja a közeli határátkelőhelyen a drukkereket, hogy segítsék a zökkenőmentes átlépést.

A külgazdasági és külügyminiszter egyébként azon a megbeszélésen vesz részt, amelyet a migrációról és Szerbia déli határának megvédéséről folytatnak osztrák és szerb kollégáival.

Az FTC jól áll a labdarúgó EL-csoportjában, két meccsből két győzelme van. Ha ma pontot tudna szerezni a Crvena zvezda ellen, akkor biztosan továbbjut legalább a Konferencia Ligába, és tavasszal is nemzetközi kupában játszhat, ami korszakos eredmény lenne.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×