eur:
393.66
usd:
364.84
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Sallai Roland, a Freiburg játékosa az Arminia Bielefeld ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. április 9-i mérkőzésen a bielefeldi Schuco Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Lefelé még nem igazán lát Sallai Roland, de már van remélt időpont a visszatérésére

Ha minden jól megy, két héten belül elkezdheti a labdás edzéseket a súlyos szemsérülést szenvedő Sallai Roland. A magyar labdarúgó már novemberben szeretne pályára lépni a válogatottban.

Akár már két héten belül is elkezdheti a labdás edzéseket Sallai Roland. Egyre jobban van, de még nem tudni, mikor térhet vissza a pályára – írja az nso.hu a magyar válogatott labdarúgó édesapjára hivatkozva.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt a német Freiburg játékosát szeptember 3-án rúgták fejbe egy bajnoki mérkőzésen. Azóta megműtötték.

„Oldalra már jobban mozog a szeme, ha lefelé néz, az még nem az igazi, de ott van a seb, amelynek meg kell gyógyulnia” – nyilatkozott az apa.

Az orvosok azt mondják, körülbelül két hét múlva tökéletes lesz a szeme mozgása, de biztosat majd csak akkor lehet mondani. Ő már a jövő héten szeretne labdás edzést végezni – mondta a sportlapnak a focista édesapja.

Sallai Tibor szerint fia

optimális esetben novemberben ismét játszhat a válogatottban,

jósolgatni viszont nem szeretne a visszatérésével kapcsolatban.

A Nemzeti Sport emlékeztet, hogy Sallai Roland kiesése a válogatott szempontjából érzékeny veszteség volt, hiszen a nyári négy Nemzetek Ligája-mérkőzésen a csapat egyik legjobbja volt. Az angolok otthonában 4–0-ra megnyert mérkőzésen duplázott, a németek elleni hazai 1–1-es meccsen gólpasszt adott.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×