eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Sallai Roland, a Freiburg játékosa az Arminia Bielefeld ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. április 9-i mérkőzésen a bielefeldi Schuco Arénában.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Sallai Roland édesapja - Addig ne játszhasson a sérülés okozója, amíg a fiam fel nem épül

Azonnali piros lapot és halmazati büntetést várt volna el Sallai Roland édesapja. Fiát, a magyar labadarúgó-válogatott erősségét úgy fejbe rúgták egy német bajnoki mérkőzésen, hogy csaknem elvesztette látását, meg kellett műteni.

Az igazságos ítélet az volna, ha Tah addig nem játszhatna, amíg Roli újra pályára nem lép - nyilatkozta a Blikknek Sallai Roland édesapja. Ahogy arról beszámoltunk a 25 éves futballista édesapja az állami televízióban arról számolt be, hogy hosszú és veszélyes volt az az operáció, amellyel fia szemét megmentették.

Sallai Tibor szerint négy hónap fog eltelni addig, amikor már maszk nélkül, teljesen szabadon, felszabadultam focizhat a fia - idézte a játékos édesapját a lap.

A magyar válogatott focistát másfél hete rúgták úgy arcon, hogy hosszas ápolás után le kellett cserélni, majd kórházba vitték. Ott derült ki, hogy arccsontjának szilánkos törése miatt meg kell műteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×