eur:
393.1
usd:
367.19
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Sallai Roland, a Freiburg (j) és Thomas Meunier, a Borussia Dortmund játékosa a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. augusztus 12-i mérkőzésén Freiburgban.
Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

Fémlap került a durván fejberúgott magyar válogatott arcába

Kettős látása van, és egy fémlap is került a német bajnoki mérkőzésen brutálisan fejberúgott Sallai Roland fejébe. A magyar válogatott focistát két hete műtötték és remélhetőleg hamarosan elkezdheti az edzéseket.

Ha nem jön közbe semmi, akkor hamarosan elkezdheti a könnyített edzéseket Sallai Roland, akit arccsonttörése után két hete műtöttek meg Németországban - írja a Blikk.

A német Freiburg labdarúgója már otthonában lábadozik. Edző édesapja szerint azt még nem lehet tudni, hogy Roli mikor léphet újra pályára tétmeccsen, de a laza mozgást már elkezdheti.

A gond az, hogy

még nem egészséges, kettős látása van.

Ez azonban állítólag egy ilyen műtét után teljesen természetes. A lap arról is ír, hogy egy fémlap került a magyar focista arcába és ezt azután sem fogják kivenni, ha összeforrott a csont.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×