eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Az Eintracht Frankfurt is rájöhetett: a BL más „kávéház”

A tavaly ősszel mind a hat csoportmérkőzését megnyerő Ajax magabiztosan, 4-0-ra verte a skót Rangerst a BL szerdai játéknapjának koraesti programjában. A portugál Sporting, nagy meglepetésre, 3-0-s vereséget mért az Európa-liga-védő, BL-újonc Eintracht Frankfurtra.

AJAX–RANGERS 0-0: A két csapat egymás ellen játszotta az első, még nem hivatalos európai Szuperkupa-döntőt. Most egyik sem címvédő, a remények is szerényebbek a BL-ben. A két csoporttárs a Napoli és a Liverpool.

EINTRACHT FRANKFURT–SPORTING CP 0-0: A németek némi fölényben játszanak, a portugál csapatból Morita sárga lapot kapott.

AJAX–RANGERS 1-0: Berghuis szöglete után a mexikói Edson Álvarez a kapuba fejelte a labdát.

AJAX–RANGERS 1-0: A hollandok fölényben játszanak, a skótok alárendelt szerepet játszanak.

AJAX–RANGERS 2-0: Nagy helyzetek kimaradtak, aztán egy szerencsés góllal sikerült növelni az előnyt. Berguis lövésébe belelépett James Sands, s a saját kapujába talált.

AJAX–RANGERS 3-0: A ghánai Mohammed Kudus a balszélső helyéről óriási gólt lőtt. A labda a bal kapufát is érintve került a hálóba.

EINTRACHT FRANKFURT–SPORTING CP 0-0: Továbbra sincs gól Frankfurtban, mind a két csapat egyet cserélt.

AJAX–RANGERS 3-0: Borna Barisic, a skótok horvát védője nagyon látványos gólt csavart a bal felső sarokba, de még az akció elején játékostársa lesen állt.

EINTRACHT FRANKFURT–SPORTING CP 0-2: Meglepetés meglepetés után, 120 másodpercen belül Edward lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt Trincaónak, magabiztos előnyben a portugálok.

AJAX–RANGERS 4-0: Steven Bergwijn elcsípett egy rosszul hazaadott labdát, kicselezte a kapust és gólt lőtt.

EINTRACHT FRANKFURT–SPORTING CP 0-3: Santos eldöntötte a mérkőzést, a Sporting a BL-története legszebb győzelmét aratja topligás csapat ellen.

Vége: Ajax–Rangers 4-0, Eintracht Frankfurt–Sporting CP 0-3.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×