eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Nyitókép: Facebook/Schmidt Ádám

Volt M1-híradós lett az atlétikai vb új főszervezője - videó

Egyszerre két találgatásnak lett vége.

Miután Deutsch Péter csütörtökön távozott a posztról, pénteken Németh Balázs lett a jövő évi budapesti atlétikai világbajnokságot szervező cég, a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója - jelentette be Schmidt Ádám. A sportért felelős államtitkár a Facebook-oldalán közzétett videóban elmondta, a vb-ig hátralévő kevesebb mint egy évben ő kormánybiztosként segíti a szervezők munkáját.

"Ennek a munkának a komplexitásából adódóan egy irányító testület fogja segíteni a szolgálatomat. Jelentem, a munkát megkezdtük, a mai napon megtartottuk az alakuló ülésünket" - fogalmazott az államtitkár.

"Közép-Európában még nem volt ekkora világverseny, több mint 200 országból érkeznek hozzánk versenyzők és vendégek,

reményeink szerint sok százmillióan figyelnek majd ránk" - mondta Németh Balázs.

Németh Balázs, aki korábban az M1 műsorvezetője volt, hozzátette: azért fognak dolgozni kollégáival, hogy arra a kilenc napra majd jövő augusztusban Magyarország egésze és a határon túli magyarság is büszke legyen. Németh Balázs augusztus végén adta be felmondását az MTVA-nak, azóta ment a találgatás, hogy sport vagy politikai kommunikációs irányban kap-e lehetőséget, milyen pozíciót vállal. A volt műsorvezető sportkedvelő, és korábban atletizált.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×