eur:
393.97
usd:
369.38
bux:
65756.88
2024. április 23. kedd Béla
A szegedi csapat edzője, Juan Carlos Pastor Gomez (b) és a kapus Mikler Roland ünnepel a bajnoki serleggel, miután a Pick Szeged 58-58-as összesítéssel, idegenben lőtt több góllal megnyerték a férfi kézilabda bajnokság döntőjét a Telekom Veszprém csapata ellen a Veszprém Arénában 2022. június 11-én.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Szerződést hosszabbított a Szeged sikerkovácsa

A vezetőedző mellett két alapember is aláírt.

Juan Carlos Pastor, a bajnoki címvédő Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője egy évvel meghosszabbította a szerződését, ami így 2024 nyaráig érvényes.

A spanyol tréner megállapodása még egy plusz egy évre szól, vagyis most a hosszabbítási opciót léptették életbe. A klub honlapjának szerdai híradása szerint Marko Krivokapic szerződését ugyancsak meghosszabbították egy esztendővel.

Pastor kilenc éve irányítja a szegediek szakmai munkáját, a csapat azóta háromszor lett bajnok, egyszer Magyar Kupa-győztes, egyszer pedig EHF Kupa-győztes.

"Klubunk életében a stabilitás mindig fontos, elégedettek vagyunk a trénerek munkájával, ezért éltünk az opciós lehetőséggel" - nyilatkozta szerdán Kiss Bence.

A szegediek szerdán kora délután azt is bejelentették, hogy a 2016-ban igazolt szlovén jobbszélső, Mario Sostaric, valamint a tavaly nyáron érkezett osztrák balszélső, Sebastian Frimmel szerződését egyaránt 2025-ig meghosszabbították. Előbbi eddig 222 meccsen 751 gólt szerzett a klub színeiben, utóbbi 45 mérkőzésen 141 gólt dobott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×