eur:
393.83
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Saint-Étienne, 2016. június 17.Petr Cech cseh kapus véd a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság D csoportja második fordulójában játszott Csehország-Horvátország mérkőzésen a saint-étienne-i Geoffroy Guichard Stadionban 2016. június 17-én. (MTI/EPA/Mast Irham)
Nyitókép: MTI/EPA/Mast Irham

Egy igazi legenda távozik a Chelsea-től

A londoni klubnál zajló nagy változások folyományaként távozik a Stamford Bridge-ről Petr Čech, aki eddig titulusa szerint technikai és teljesítménytanácsadó volt.

Az idén 40 éves egykori kapus, aki 2004 és 2015 között tizenegy évet töltött játékosként a klubnál, ez idő alatt 13 trófeát nyert, négy bajnoki cím mellett megnyerte a Bajnokok Ligáját is, a változásokkal magyarázta a lépését.

„Mivel a klub új tulajdonba került, úgy érzem, most van itt az ideje a váltásnak. Örülök, hogy az egyesület most kiváló helyzetbe került az új tulajdonosokkal, nagyon bízom a jövőbeni sikerekben a pályán és azon kívül egyaránt” – mondta.

Petr Čech 2015 és 2019 között az Arsenalnál volt, majd visszavonulása után vezetőként visszatért a Kékekhez. Ő a harmadik korábbi fontos szereplő, aki az elmúlt napokban bejelentette a távozását, Bruce Buck elnök és Marina Granovszkaja igazgató is ezer szállal kötődött a korábbi tulajdonoshoz, Roman Abramovicshoz.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×