eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Gulácsi Péter kapus a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 22-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Münchenben lép pályára Németország ellen június 23-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Belehúztak... – Orosz ellenfelet kapott a legmagyarabb Bundesliga-klub az Európa-ligában

Az UEFA friss döntése megmenti Gulácsi Péteréket a veszélyes úttól.

Az orosz Szpartak Moszkvával találkozik a három magyar válogatott játékost, Gulácsi Pétert, Szoboszlai Dominikot és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében.

Nem sokkal a pénteki sorsolást megelőzően az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága többek között arról is döntött, hogy az ukrajnai háborús helyzet miatt az orosz és az ukrán válogatottnak, illetve a klubcsapatoknak semleges helyszínen kell lejátszaniuk hazai mérkőzéseiket, így a Leipzignek nem kell Oroszországba utaznia.

Az előző körben a Napolit búcsúztató Barcelonára ezúttal papíron könnyebb feladat vár, a katalánok a török Galatasaray együttesével kerültek össze, míg a hatszoros győztes Sevilla a West Ham Uniteddel találkozik.

A nyolcaddöntő első mérkőzéseit március 10-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik, a fináléra Sevillában kerül sor május 18-án.

A nyolcaddöntő párosítása:

Glasgow Rangers (skót)-Crvena zvezda (szerb)

Braga (portugál)-AS Monaco (francia)

FC Porto (portugál)-Olympique Lyon (francia)

Atalanta (olasz)-Bayer Leverkusen (német)

Sevilla (spanyol)-West Ham United (angol)

FC Barcelona (spanyol)-Galatasaray (török)

RB Leipzig (német)-Szpartak Moszkva (orosz)

Real Betis (spanyol)-Eintracht Frankfurt (német)

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×