eur:
395.19
usd:
371.81
bux:
66173.05
2024. április 16. kedd Csongor
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA által közreadott kép Erling Haalandról, a Borussia Dortmund (j) és Marquinhosról, a Paris Saint-Germain játékosáról az üres párizsi Parc des Princes stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján 2020. március 11-én. A mérkőzést a tüdőgyulladást okozó koronavírus terjedése miatt biztonsági okokból zárt kapuk mögött rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA/Getty Images

Erling Haalandra fenni a fogát a Manchester City - videó

A Dortmund norvég csatárának édesapja 2000 és 2003 között 38 mérkőzést játszott a Cityben.

A Borussia Dortmundban futballozó Erling Haaland lesz 2022-ben az angol bajnok Manchester City első számú kiszemeltje.

A Times szerint a norvég csatár ügynöke, Mino Raiola januárban kezdi meg a tárgyalásokat a jövő nyári klubváltás feltételeiről. A brit napilap közölte, az ifjú sztár megszerzése prioritást élvez a Citynél, amelyben Haaland édesapja, Alf-Inge 2000 és 2003 között 38 mérkőzést játszott.

A 21 éves légiós szerződése 2024. június 30-ig szól a Dortmundnál, de szerepel benne 2022-re egy záradék, amely 75 millió eurós kivásárlási összeget határoz meg.

A Manchester City mellett a város másik klubja, a United is érdeklődik Haaland iránt, mint ahogy a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is felmerült esetleges új klubjaként. Marco Rose, a Borussia Dortmund vezetőedzője augusztusban úgy vélekedett, hogy a csatár a mostani idény után is marad a német egyesületnél.

Haaland 2020 januárjában érkezett Dortmundba, ahol azóta 67 tétmeccsen 68 gólt szerzett, az elmúlt idényben beválasztották a Bajnokok Ligája álomcsapatába. Jelenleg hét találattal vezeti a Bundesliga góllövőlistáját – holtversenyben Robert Lewandowskival – úgy, hogy az elmúlt két fordulóban combsérülés miatt nem lépett pályára.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Orosz növekedési terveket sugalló álláshirdetések okoztak galibát a Raiffeisennél

Orosz növekedési terveket sugalló álláshirdetések okoztak galibát a Raiffeisennél

Az osztrák Raiffeisen Bank International a közelmúltban több tucat álláshirdetést adott fel oroszországi pozíciókra. Az általuk sugallt növekedési tervek ellentmondanak a bank a hivatalos ígéretének, mely szerint kivonul a piacról – írta meg a Financial Times.  Johan Strobl vezérigazgató azonnali vizsgálatot rendelt el, és tisztázta a bank a hibát, ugyanakkor a háború kezdete óta valóban növelte létszámát az orosz piacon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 15:23
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×