eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
A trófea a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája csapatbeosztásának sorsolásán az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA nyoni székházában 2019. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Salvatore Di Nolfi

A Bayern München Lisszabon után a Camp Nouban is kiütötte a Barcelonát

A Bayern München – a második félidőben talán már csak helyenként teljes erőbedobással játszva – 3-0-ra kiütötte a Barcelonát a labdarúgó Bajnokok Ligája első 2021 őszi játéknapján. A Juventus 3-0-ra nyert Malmőben, s győzelemmel kezdett a címvédő Chelsea is a Zenit ellen.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Sok a hiányzó a Barcelonábam Depay és Luuk de Jong, két holland alkotja a kétfős csatársort.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Bátran kezdett a Barcelona, Kimmich már egy sárga lapot is összeszedett.

VILLARREAL–ATALANTA 0-1. A bergamóiak a svájci Remo Freuler találatával sazereztek vezetést.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Araujo két kézzel fellökte Lewandowskit a tizenhatoson belül, büntetlenül.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-0: Leroy Sané lövését Marc-André ter Stegen vetődve védte.

MALMÖ FF–JUVENTUS FC 0-1: Két brazil szélsőhátvéd érdeme a gól, Danilo előkészítése után Alex Sandro vette be a svédek kapuját.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Öngóllal kerültek előnyb e a bajorok, Eric Garcia derekáról pattant a hálóba Thomas Müller 20 méteres lövése után a labda.

VILLARREAL–ATALANTA 1-1: Manuel Trigueros révén kiegyenlített az Európa-liga legutóbbi győztese.

MALMÖ FF–JUVENTUS FC 0-2: A Juve az első csapat az idei BL-őszön, amelyik kétgólos előnybe tudott kerülni. Paulo Dybala büntetőből növelte az előnyt.

MALMÖ FF–JUVENTUS FC 0-3: Mintha ez egy másik Juve lenne, nem az, amelyik az eddigi bajnokikon szerepelt, Álvaro Morata is gólt szerzett.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-1: Ter Stegen tartja meccsben a Barcelonát, Sane lövését védte lábbal.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-2: Már a német kapus sem tudott segíteni. Musiala 16 méteres lövése még kijött a bal kapufáról, pontosan Lewandowski elé, aki Piquét megelőzve, hat méterről az üres kapuba talpalta a labdát, 0-2.

CHELSEA–ZENIT 1-0: A 70. percig vártak a Stamford Bridge-en a címvédő hívei az első gólra. Nem meglepő módon Romelu Lukaku szerezte, egyébként Cesar Azpilicueta labdájából.

VILLARREAL–ATALANTA 2-1: Fordítottak a spanyolok, Arnaut Danjuma góljával vezetnek.

BARCELONA–BAYERN MÜNCHEN 0-3: Gnabry a kapufáról kipattanó labdáját Lewandowski megszerezte, csinált egy fektetős cselt, aztán könyörtelenül bevágta a labdát a hálóba, úgy, hogy Araujót is érintette az. A Bayern München 2020, Lisszabon után ismét kivégezte a Barcelonát.

VILLARREAL–ATALANTA 2-2: A német Robin Gosens megmentett egy pontot az olaszoknak.

Keddi eredmények

E csoport: Dinamo Kijev–Benfica 0-0, FC Barcelona–Bayern München 0-3

F csoport: Young Boys–Manchester United 2-1, Villarreal–Atalanta 2-2

G csoport: Sevilla–Salzburg 1-1, Lille–VfL Wolfsburg 0-0

H csoport: Malmö–Juventus 0-3, Chelsea–Zenit 1-0

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×