eur:
394.78
usd:
371.24
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Babos Tímea a lengyel Iga Swiatek ellen játszik a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének második fordulójában 2020. január 22-én. Babos 3:6, 2:6 arányú vereségett szenvedett és búcsúzott a bajnokságtól.
Nyitókép: MTI/EPA/Lynn Bo Bo

Babos Tímeának 70 perc jutott Wimbledonban egyéniben

Párosban vigasztalódhat, újra összeáll Kristina Mladenoviccsal, akivel eddig négy Grand Slam-serleget szedtek össze.

Babos Tímea két játszmában, 1 óra 10 perc alatt kikapott az orosz Anna Blinkovától a wimbledoni teniszbajnokság keddi játéknapján, és nem jutott a 64 közé.

Az eső miatt Babosék közel négyórás várakozást követően kezdhették el a mérkőzést, amelyen a világranglista 116. helyén álló magyar játékos rosszul kezdett. Blinkova (89.) 4:1-re ellépett, és végül 29 perc alatt - két elvett adogatójátékkal - 6:2-vel került előnybe. A folytatás sem indult jól Babosnak, nem sikerült brékelnie, pedig három labdája is volt hozzá, majd ismét bukta saját szerváját, és Blinkova 3:0-ra vezetett már. Innen 5:2 következett az orosznak, majd zárásként Babos ismét elveszítette az adógatójátékát.

Babos számára a női páros maradt: hosszabb szünet után újra a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán, második kiemeltként vág neki a viadalnak. A kétszeres világbajnok, négyszeres GS-győztes duó legutóbb tavaly a Roland Garroson játszott együtt, amelyet megnyert.

A második fordulóban Blinkovára az első kiemelt, világranglista-vezető ausztrál Ashleigh Barty vár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×