eur:
393.34
usd:
368.17
bux:
66145.53
2024. április 24. szerda György
Koronavírusteszt végzése közben mintát készülnek cseppenteni az antigén gyorsteszt paneljére a Budapest Főváros Kormányhivatala Nyugdíjbiztosítási Főosztálya dolgozóinak koronavírus-szűrésén a VIII. kerületi Fiumei úton 2020. december 8-án. a Budapest Főváros Kormányhivatala Nyugdíjbiztosítási Főosztálya dolgozójától az intézményben, a VIII. kerületi Fiumei úton 2020. december 8-án. A területi közigazgatásban dolgozók koronavírus-tesztelésével folytatódott az országos célzott csoportos tesztelés, amelyben felhasználják a bölcsődék, óvodák, nevelési és oktatási intézmények és szociális otthonok kéthetes tesztelése során szerzett tapasztalatokat. A kormány november 20-án indított átfogó, országos célzott csoportos tesztelést, hogy felmérje a fertőzöttek arányát azokban a hivatásokban, amelyekben a dolgozók jellemzően sok állampolgárral vannak kapcsolatban munkájuk során, illetve a vírus szempontjából veszélyeztetett csoportokat látnak el.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Baj van, pozitív teszteredmény az egyik Eb-válogatottban

Andrej Mosztovoj semmiképp sem léphet pályára az Eb-n, a csapat örülhet, ha csak ennyi az áldozat.

Pozitív koronavírustesztje miatt nem léphet pályára a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon Andrej Mosztovoj, az orosz válogatott szélsője, akinek a helyét a védő Roman Jevgenyijev veszi át az együttesben.

A Szbornaja a Twitter-oldalán jelentette be pénteken, hogy Mosztovoj PCR-tesztje "kedvezőtlen eredménnyel" zárult, ezért elhagyta a csapatot.

A nyolcszoros válogatott játékos eddig javarészt csereként kapott lehetőséget Sztanyiszlav Csercseszov szövetségi kapitánytól, a helyére behívott Jevgenyijev ugyanakkor mostanáig csupán egyszer játszott az orosz nemzeti együttesben.

Oroszország szombaton, Szentpéterváron, a világranglista-vezető belgák ellen kezdi meg a szereplést az Eb-n.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×