eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Ezúttal nem Rubljov búcsúztatta Fucsovicsot Párizsban

Fucsovics Márton simán, három játszmában kikapott az olasz Fabio Fogninitől a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

A világranglistán 44. helyezett magyar játékos csak az első szettben tudta megszorongatni a rangsorban 29. ellenfelét, aki ekkor még csak rövidítésben tudott előnybe kerülni.

Innentől kezdve azonban nem volt esélye a 29 éves nyíregyházi teniszezőnek - aki egyesben az egyedüli magyar volt a főtáblán -, a folytatásban mindössze három játékot nyert és 2 óra 16 perc alatt vereséget szenvedett.

Fucsovics negyedszer találkozott Fogninivel, egyetlen siker mellett harmadik alkalommal maradt alul a 34 éves olasszal szemben. Ezt megelőzően legutóbb a 2019-es wimbledoni Grand Slam-torna második fordulójában kapott ki tőle, amikor emlékezetes, ötjátszmás nagy csatában 3 óra 43 perc alatt szenvedett vereséget.

Fucsovics tavaly a nyolcaddöntőig menetelt a Roland Garroson, akkor az orosz Andrej Rubljov állította meg csaknem négyórás mérkőzésen.

Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért):

Fabio Fognini (olasz, 27.)-Fucsovics Márton 7:6 (8-6), 6:1, 6:2

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×