eur:
395.12
usd:
371.08
bux:
65239.64
2024. április 19. péntek Emma
A FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai ünnepelnek, miután 28-21-re nyertek a Kisvárda Master Good SE ellen a női kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén a Veszprém Arénában 2021. május 16-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Bronzérmesek a Ferencváros női kézisei

A Ferencváros 28-21-re legyőzte a Kisvárda csapatát a női kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén a veszprémi négyes döntő második, vasárnapi játéknapján.

A szabolcsiak egyszer sem vezettek a mérkőzésen.

Könnyen került helyzetbe a Kovacsics Anikót és Csiszár-Szekeres Klárát nélkülöző Ferencváros, de eleinte nem voltak hatékonyak a lövései. A kétes szituációkban a játékvezetők ítéletei rendre a fővárosiaknak kedveztek, ennek ellenére a 25. percig remekül tartották magukat (10-11) a szabolcsiak, gyakran meg tudták játszani a beállójukat, és mivel két másodperccel a szünet előtt ismét betaláltak, csak két gól volt a hátrányuk a meccs felénél.

A Kisvárda a második félidőben sem tudta átvenni a vezetést, pedig a kapusának lecserélésével átállt a létszámfölényes támadójátékra. Az FTC ekkor jobban használta ki ellenfele hibáit, fokozatosan növelte előnyét, a hajrában pedig magabiztosan megőrizte azt.

Angela Malestein négy góllal, a kapusok közül Bíró Blanka 13, Janurik Kinga pedig két védéssel járult hozzá a Ferencváros sikeréhez. A túloldalon Dombi Luca ötször volt eredményes, Mátéfi Dalma 13, Leskóczi Boglárka pedig két védést mutatott be.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×