eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
Berecz Zsombor a riói nyári olimpia férfi vitorlásversenyén, a Finndingi hajóosztály ötödik futamában a Rio de Janeiró-i Dicsőség Jachtkikötőben 2016. augusztus 11-én. Berecz Zsombor megnyerte az ötödik futamot, és összetettben feljött a harmadik helyre.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Berecz Zsombor a harmadik helyen áll a nyitónap után a vb-n

Berecz Zsombor a szombati nyitónap után a harmadik helyen áll a Portóban zajló Finndingi világbajnokságon.

Az olimpiai kvótás magyar vitorlázó az első futamban a kilencedik, a másodikban a 11., a harmadikban viszont első lett, így csak az új-zélandi Andy Maloney és a spanyol Joan Cardona előzi meg.

A portugáliai viadalon öt napon át küzdenek meg egymással a világ legjobb finnesei a világbajnoki trófeáért, a világ egyik legkülönlegesebb és legértékesebb vándordíjáért, az idén 65 esztendős Finn Gold Cupért, amit 2018-ban Berecz nyert.

A világbajnokságon, az utolsó olimpiai kvalifikációs versenyen 33 nemzet 60 vitorlázója vetélkedik tíz futamban a helyezésekért, a 2019-es melbourne-i vb óta ez az első olyan nemzetközi verseny a szakágban, amelyen részt vesz a teljes élmezőny.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×