eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott San Marino-Magyarország mérkőzésen Serravalle-ben 2021. március 28-án.
Nyitókép: MTI/AP/Marco Vasini

Marco Rossi: az andorrai gólnál sokkal fájóbb Kalmár Zsolt sérülése

A válogatott kapitánya szerint a második félidőre sokat javult a játék.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a kapott gól miatt volt némi hiányérzete az Andorra elleni 4-1-es győzelem után, és sajnálta Kalmár Zsolt térdsérülését.

„Tisztában voltunk azzal, hogy nehéz mérkőzés várhat ránk, ha nem koncentrálunk megfelelően, vagy nem vagyunk kellően motiváltak – mondta a mérkőzés után Marco Rossi az MLSZ honlapjának beszámolója szerint. – Ebből a szempontból jól teljesítettünk, ám az első félidő így is nehéz, Andorra jól védekezett, próbált magasan letámadni bennünket, mi pedig engedtük ezt azzal, hogy sokat passzoltunk hátrafelé. El kell ismerni, ez eleinte okozott némi zavart. A második félidőben sokat javult a játékunk, jobb helyeken játszottuk meg a labdákat. Szerettem volna kapott gól nélkül zárni, de az andorrai találatnál is sokkal fájóbb Kalmár Zsolt sérülése, félek, hogy nem fog tudni játszani az Európa-bajnokságon.”

Marco Rossi az elmúlt hétről és a megszerzett hét pontról azt mondta, összességében elégedett, de sajnálja azt az egyperces rövidzárlatot, amikor két gólt is kapott a csapat a lengyelektől.

„A lengyelek ellen jól teljesítettünk, azon a mérkőzésen győzelmet érdemeltünk volna, utána pedig hoztuk a kötelezőt, ami nem mindig egyszerű feladat, nézzük csak meg a németeket és a portugálokat, akik pontokat vesztettek aktuális selejtezőjükön.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×