eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A sérült Kalmár Zsoltot leviszik a pályáról a Puskás Aréna avatóján játszott Magyarország - Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen 2019. november 15-én. Magyarország - Uruguay 1-2.
Nyitókép: A sérült Kalmár Zsoltot leviszik a pályáról a Puskás Aréna avatóján játszott Magyarország - Uruguay mérkőzésen. MTI/Illyés Tibor

Újabb műtét vár Kalmár Zsoltra

Az MRI nem mutatta ki, de a keresztszalagja nagyobb része is megsérült, így azt is műteni kell.

Kalmár Zsolt a vasárnapi DAC–Slovan (2:2) rangadó előtt átvehette a Fortuna Liga 2020-as legjobb játékosának járó díjat. „Ez az egész eddigi pályafutásom legszebb és legértékesebb trófeája” – mondta röviddel a díjátadó után a 25-szörös magyar válogatott középpályás.

A válogatott játékos azzal a tudattal távozott Dunaszerdahelyről, hogy hétfő délelőtt Budaörsön Majzik Ernő megműti a sérült térdét, majd következik a rehabilitáció, és fél éven belül újra a pályán lehet. A körülmények azonban nem így alakultak – írja a hirado.hu.

A műtét során kiderült, hogy a keresztszalagja is megsérült, amit az MRI-vizsgálatok nem mutattak ki. Így azt is műteni kell majd, most csak kitisztították a térdét, és ha a gyulladás lehúzódik a térdéről, nagyjából két-három hét múlva operálhatják meg az oldal- és a keresztszalagját is.

Így a felépülése a vártnál még hosszabb lesz, ha minden jól alakul, akkor is csak október, november tájékán tud majd százszázalékos edzésmunkát végezni, és visszatérni a pályára.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×