eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Danyi Gábor, a Győr vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC - Rosztov-Don mérkőzésen a Papp László Budapest Sportarénában 2019. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Danyi Gábor távozik Győrből

Tíz évig volt a többszörös BL-győztes klub alkalmazásában az edző.

Nem hosszabbította meg a Győri Audi ETO KC a vezetőedző szezon végén lejáró megbízatását, így biztossá vált, hogy 2021 nyarán Danyi Gábor távozik.

"A klub vezetése tárgyalt a kontraktus folytatásáról, és az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg az idén lejáró szerződést. A szezon hátralévő részében természetesen közösen küzdünk tovább a céljaink eléréséért” - mondta a klub honlapjának Bartha Csaba elnök.

Danyi Gábor 2011 nyarán érkezett Győrbe, másodedzőként Konkoly Csabával, Karl Erik Bohnnel és Ambros Martínnal dolgozott az egyesületnél. 2018-tól vezetőedzőként folytatta munkáját a klubnál, 2019-ben BL-győzelemre vezette az együttest.

Sajtóhírek szerint van esély arra, hogy Ambros Martin visszatér Győrbe.

Irány Siófok

Már ki is derült, hol folytatja a válogatottnál társ-szövetségi kapitányként is dolgozó szakember: a Siófok vezetőedzője lesz. Három plusz két éves szerződést írt alá, segítője pedig a jelenlegi vezetőedző, Zdravko Zovko lesz.

"Nagyon örülünk neki és büszkeséggel tölt el minket, hogy Gábor elfogadta a felkérésünket, így közösen nyithatunk egy új fejezetet a klub életében. Az érkezése nem csak a felnőtt csapatunkra lesz hatással, hanem az SKC teljes szakmai munkájára. Az is fontos volt számunkra, hogy Zovko mester a maradásáról biztosított bennünket. Minden téren pozitív irányba változtak a dolgok, mióta átvette a csapat irányítását. Nagyon tiszteljük őt. Jelen pillanatban azonban nem szeretnék a távolabbi jövőbe tekinteni, hiszen mindenkinek megvan a saját feladata az adott klubjában és ezt maximálisan tiszteletben tartjuk. Jelenleg az idei szezon eredményes befejezésére koncentrálunk.” – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyvezetője.

„Örömteli és megtisztelő számomra, hogy nyártól a Siófok KC-nál folytathatom pályafutásomat. Izgatottan várom ennek az új fejezetnek a kezdetét, de addig is vannak kötelezettségeim. Jelenleg az a legfontosabb számomra, hogy befejezzem azt, amit elkezdtem. Mindent megteszek azért, hogy a Győri Audi ETO KC-val a lehető legsikeresebben zárjuk le ezt a szezont.” – fogalmazott Danyi Gábor.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×