eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Jordan Henderson, a Liverpool játékosa ünnepel az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában játszott FC Liverpool-Wolverhampton Wanderers mérkőzés végén a liverpooli Anfield stadionban 2019. december 29-én. A veretlenül listavezető FC Liverpool 1-0-ra győzött.
Nyitókép: Peter Powell

Megvan, ki kapta az Év játékosa-díjat az angol futballszakíróktól

Újabb liverpooli diadal: az angol futballszakírók szervezete, az FWA Jordan Hendersont választotta az Év játékosának.

Az elismerést a tőle megszokott szerénységgel fogadta: „Rendkívül hálás vagyok, de ez nem engem illetne egyedül, ahogyan a mostani szezonban, úgy egész pályafutásom során, egyedül semmit sem tudtam volna elérni. Sok embernek tartozom köszönettel, de leginkább a csapattársaimnak, akik elképesztőek voltak a mostani szezonban és éppen úgy megérdemelték volna ezt a díjat, mint én. Nem csupán azokban a pillanatokban voltak fantasztikusak, amelyek a headline-okat, vagy az utolsó oldalas nagy cikkeket inspirálják, de a hétköznapokban, az edzéseken, vagy éppen a pályán kívül is.

Jordan Hendersont 30 bajnoki mérkőzésen játszott az idényben, az utolsó négy mérkőzést térdsérülése miatt kihagyni kényszerült.

Az FWA szavazásán mögötte a második–ötödik helyet Kevin De Bruyne, Marcus Rashford, Virgil van Dijk és Sadio Mané foglalta el. Szavazatot kapott még: Trent Alexander-Arnold, Alisson Becker, Raheem Sterling, Aaron Wan-Bissaka, Sergio Agüero, Adama Traoré, Danny Ings, Jack Grealish, James Maddison és Jonny Evans.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×