eur:
393.12
usd:
367.3
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Nápoly, 2017. december 1.  Gonzalo Higuain, a Juventus csatára örül a Napoli elleni góljának az olasz labdarúgó-bajnokság 2017. december 1-jei mérkőzésén a nápolyi San Paolo Stadionban 2017. december 1-jén. (MTI/EPA/Ciro Fusco)
Nyitókép: MTI/EPA/Ciro Fusco

Megint nem nyert se a Juve, se a Lazio sem

A Juventus sorozatban harmadszor, a Lazio sorozatban negyedszer nem tudott nyerni a Serie A-ban. Mindkét csapat csak egy pontot szerzett a Serie A szerdai játéknapján.

A Lazio Udinében gól nélküli mérkőzésen játszott döntetlent, három vereség után legalább egy pontot megszerzett. A Juventus a Sassuolo ellen a 12. percben már 2-0-ra vezetett Danilo és Higuaín egy-egy góljával, de az ellenfél az 54. percig fordított. A Juve annak is örülhetett, hogy Alex Sandro révén legalább egy pontot megszerzett. Előnye így hétr pont a tabellán a második helyezett Atalantával szemben, de hatra csökkenhet az Interrel szemben, ha Antonio Conte legénysége nyerni tud csütörtök este a SPAL pályáján.

Az ötödik-hetedik helyen álló csapatok közül a Milan és az AS Roma folytatta jó sorozatát, a Napoli viszont csak döntetlent játszott.

Serie A, 33. forduló:

AC Milan–Parma 3-1

Bologna-Napoli 1-1

Sampdoria-Cagliari 3-0

AS Roma-Hellas Verona 2-1

Lecce-Fiorentina 1-3

Sassuolo-Juventus 3-3

Udinese-Lazio 0-0

Csütörtökön játsszák:

Torino FC-Genoa 19.30

SPAL-Internazionale 21.45

Kedden játszották:

Atalanta-Brescia 6-2

Az élcsoport:

1. Juventus 77 pont

2. Atalanta 70

3. Lazio 69

4. Internazionale 68

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×