eur:
395.64
usd:
364.84
bux:
65592.49
2024. március 19. kedd Bánk, József
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Horrorisztikus felvételen a balatonfelvidéki kerékpáros tömegbaleset

Vasárnap hatalmas tömegbukás történt az 1. Gella Kupán, rögtön a rajt után az első körben a Tótvázsony és Balatonszőlős közti lejtmenetben.

Az egyik versenyző az elmúlt nap azt írta: „Sok versenyen láttam bukást, de itthon hasonlót se. Az erdő úgy nézett ki, mint egy horrorfilm. Vér mindenhol, törött bringák tömkelege. Szerintem kb. 50-en elestünk. Én is a patakmederbe zuhantam, megúsztam zúzódásokkal és egy ripityára tört sisakkal.”

Most egy másik versenyző töltött fel videót a bukásról (ami az alábbi felvételen 4 perc 20 másodperc után látható) ezzel a szöveggel: „A legrövidebb és leggyorsabb versenyem eddig. 3km 4perc alatt. Köszönöm a szervezősének a »fantasztikus«, remélem, megismételhetetlen és »hozzáértő« szervezést!!!” – adta hírül a 444.hu.

A nagyjából 200 fős mezőnyből nagyjából 50-en estek el közel 70 km/órás sebességnél. Az Országos Mentőszolgálat adatai szerint 19-en sérültek meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×