eur:
395.31
usd:
372.34
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Kangnung, 2018. február 20.Yara van Kerkhof (b) és Lara van Ruijven, a bronzérmes holland csapat tagjai ünnepelnek a női rövidpályás gyorskorcsolyázók 3000 méteres váltóversenyének döntője után a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 20-án. (MTI/EPA/Taccjana Zenkovics)
Nyitókép: Taccjana Zenkovics

Huszonhét évesen meghalt a világbajnok gyorskorcsolyázó

Júniusban lett beteg, nem tudták megmenteni az életét.

Huszonhét éves korában elhunyt Lara van Ruijven, a hollandok világbajnok rövidpályás gyorskorcsolyázója.

A sportoló júniusban betegedett meg a Pireneusokban rendezett edzőtáborozás közben, autoimmun betegséget diagnosztizáltak nála. Egy franciaországi kórházban ápolták, az intenzív osztályon. A holland szövetség közlése szerint az állapota az elmúlt héten romlott, s bár kétszer is megoperálták, nem sikerült megmenteni az életét.

Van Ruijven a 2019-es rövidpályás világbajnokságon 500 méteren győzött, egy évvel korábban a váltóval ezüstérmet szerzett, és volt három aranya Európa-bajnokságokról is. A legjobb olimpiai eredménye egy bronzérem a holland váltó tagjaként 2018-ban Phjongcshangban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×