eur:
392.57
usd:
365.45
bux:
66589.3
2024. április 26. péntek Ervin
Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa az első osztályú angol labdarúgó-bajnokságban játszott Chelsea-Manchester United mérkőzésen a londoni Stamford Bridge stadionban 2020. február 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Spurs vezetett, de a Man United állt közelebb a győzelemhez – 1-1!

José Mourinho mindhárom, márciusban sérült ászát, Harry Kane-t, Moussa Sissokót és Hun Szungmint is a kezdő csapatába állította a Premier League, az angol labdarúgó-bajnokság péntek esti rangadóján. A Tottenham 1-1-es döntetlennel kezdett a koronavírus-járvány miatti leállás után a Manchester United ellen.

Mind a két játékrészt a vendégek kezdték élénkebben. Lényegesen többet birtokolták a labdát, ugyanakkor alig jutottak lövéshez. A Tottenham a 27. percben Aurier előkészítése után a holland Bergwijn góljával került előnybe. A csatárt a téli átigazolkási időszakban, a sérült Kane pótlására igazolta le a Spurs, most játszottak először együtt. Bergwijnnek ez volt a harmadik gólja a Premier League-ben.

A második játékrész első felének legígéretesebb kísérlete két francia párharcát hozta: Anthony Martial lövését Hugo Lloris nagy bravúrral védte ki. A 80. percben kiegyenlített a vendég Manchester United. A 63. percben csereként beálló Paul Pogba büntetőt harcolt ki Eric Dierrel szemben, a tizenegyest pedig Bruno Fernandes belőtte. Abszolút megérdemelt volt az egyenlítés, a United jobban játszott a mérkőzés ezen szakaszában.

A 90. percben Dier ismét – úgy tűnt – szabálytalankodott a tizenhatosán belül, ezúttal Bruno Fernandessel. A VAR segítségével megnézték a jelenetet, s kiderült: nem ért büntetőt a szelíd testi kontaktus. Mason Greenwood, egyike a Man United öt becserélt játékosának, a 95. percben alig lőtte a labdát a kapu mellé. A második félidei játéka alapján a Manchester United rászolgált volna a győzelemre.

A döntetlennel a Manchester United az ötödik, a Tottenham a nyolcadik helyen maradt.

A nap másik mérkőzésén: Norwich–Southampton 0-3

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

Ezerrel költ a mesterséges intelligenciára a Microsoft, de még ez sem elég

A várakozásokat felülmúló negyedéves számokat közölt első negyedéves gyorsjelentésében a Microsoft, a folyó negyedévre megfogalmazott kilátások azonban vegyesek a menedzsment bevételprognózisa kisebb csalódást okozott. A mesterséges intelligencia beruházások felpörögtek a Microsoftnál, a szektortársakhoz hasonlóan, és a költekezés a következő negyedévekben is fennmarad a menedzsment közlése szerint. A befektetők jól fogadták a negyedéves számokat, a Microsoft árfolyama közel 4 százalékot emelkedett zárás után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×