eur:
393.72
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A magyar csapat játékosai, miután 31-29-re győztek a román válogatott ellen a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének negyedik fordulójában játszott Magyarország - Románia mérkőzésen Nancyban, a Jean Weille Sportközpontban 2018. december 12-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Posztján maradhat a női kézilabda-válogatott kapitánypárosa

Danyi Gábort és Elek Gábort kéri fel a női válogatott szövetségi kapitányának a Magyar Kézilabda Szövetség.

Az MKSZ szerdai sajtóközleménye szerint az elnökség határozatban fejezte ki szándékát, hogy társ szövetségi kapitányként továbbra is a Győr és a Ferencváros vezetőedzője irányítja a szakmai munkát a női válogatottnál.

A duót Kim Rasmussen januári menesztését követően nevezte ki a szövetség, megbízatásuk a márciusi, győri olimpiai selejtezőtornára, valamint az azt követő, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőkre szólt, ám a koronavírus-járvány miatt mindkettő elmaradt.

Az MKSZ elnöksége a szerdai határozatában felkérte Pálinger Katalin női szakágért felelős alelnököt és Kirsner Erika női szakágért felelős elnökségi megbízottat, hogy a társ szövetségi kapitány-jelöltekkel a szükséges egyeztetéseket jövő hétfőig folytassa le.

"Hamarosan tárgyalunk a két jelölttel, illetve klubjaikkal. Úgy véljük, a jelenlegi helyzetben Danyi Gábor és Elek Gábor a legalkalmasabbak a válogatott vezetésére, klubmunkájuk mellett" - nyilatkozta Pálinger.

Hozzátette, a tervek szerint a jövő tavasszal sorra kerülő olimpiai selejtezőig, illetve annak sikere esetén a jövő nyárra halasztott tokiói olimpia végéig kötnének szerződést a két edzővel.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×