eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A német Matthias Zollner, a körmendi csapat vezetőedzője a férfi kosárlabda NB I döntőjének, az Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely első mérkőzésén a Körmendi Városi Sportcsarnokban 2019. június 15-én.
Nyitókép: Varga György

Távozik a Körmend edzője

A vasi klub kedden honlapján közölte, hogy a német tréner két szezon után kilép a szerződéséből.

Távozik posztjáról Matthias Zollner, az Egis Körmend férfi kosárlabdacsapatának a vezetőedzője.

"A kiváló szakemberrel további egy szezonra szóló szerződésünk volt, de klubunk hosszabb távon tervezett vele, ezért a következő három idényre érvényes megállapodásról folytattunk vele tárgyalásokat. Matthias Zollner végül úgy döntött, hogy él a szerződésében foglalt kivásárlási lehetőséggel, és máshol folytatja munkáját" - jelentette be a Körmend.

A 39 éves szakember köszönetet mondott a városnak és a szurkolóknak az elmúlt másfél évben eltöltött közös időért.

"Azt hiszem, hogy sikeres másfél, de mondhatjuk, hogy két szezon áll mögöttünk, hiszen tavaly megnyertük az Alpok Adria Kupát, és másodikak lettünk a bajnokságban úgy, hogy az elődöntőben Mario Delas nagyon szerencsétlen és súlyos sérülést szenvedett. Aztán a következő idényben megmutattuk, hogy nagyon erős csapatot sikerült építeni. Azt gondolom, hogy minimum az előző eredményt biztosan hozni tudtuk volna. Ugyanakkor az a véleményem, hogy a koronavírus okozta járvány a körmendi kosárlabdázás elmúlt éveinek talán egyik legnagyobb lehetőségét vette el arra, hogy a csapat újabb bajnoki címet szerezzen" - fejtette ki Matthias Zollner.

A piros-feketék az NB I második helyén álltak, amikor a szövetség március 17-én befejezettnek nyilvánította a 2019/2020-as szezont.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×