eur:
394.6
usd:
363.77
bux:
65564.57
2024. március 19. kedd Bánk, József
Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a H csoportban játszott Manchester United - Juventus mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban 2018. október 23-án. A találkozót az olasz csapat nyerte 1-0-ra idegenben.
Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Allegri munkára kész!

Úgy tűnik, hogy Massimiliano Allegri kész arra, hogy az egyéves, önként vállalt pihenő leteltével visszatérjen a kispadra. Bizonyos sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain lehet a következő állomáshelye.

A La Gazzetta dello Sport szerint Allegri „újratöltötte akkumulátorait”, s kész arra, hogy újra dolgozzon. Állítólag családja miatt legszívesebben Olaszországban vállalna állást, de tisztában van azzal, hogy nehezen találna a Serie A-ban az igényeinek megfelelő állást.

Neve korábban felvetődött a Manchester Uniteddel kapcsolatban, az a kapu talán még nem is záródott be teljesen, mivel a „Vörös Ördögök” állítólag menesztenék a norvég Ole Gunnar Solskjaært, ha a csapat nem harcolja ki a Bajnokok Ligája-indulást.

Ugyanakkor a La Stampa úgy tudja, Allegri Thomas Tuchel utódja a PSG-nél, ha a német edzőt nem tartják meg a tulajdonosok. (Jövője alighanem a BL-szerepléstől függ.). A torinói napilap szerint Leonardo, a PSG sportigazgatója már kapcsolatba lépett az 52 éves olasz edzővel.

Massimiliano Allegri az elmúlt évtizedben az AC Milant (2010–2014), majd a Juventust (2014–2019) irányította, a piros-feketékkel egy, a fehér-feketékkel öt bajnoki címet nyert.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×