eur:
392.98
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Lionel Messinek, a Barcelona játékosának (j) gratulál csapattársa, Luis Suárez, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, az F csoportban játszott Barcelona - Borussia Dortmund mérkőzésen Barcelonában 2019. november 27-én.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Lionel Messiék újrakezdik - ekkor lesz a La Liga "kezdőrúgása"

Még egy kicsit várni kell, és rendes menetben ekkor a foci-Eb lenne.

A spanyol labdarúgó-bajnokság június 20-án indulna újra és még július vége előtt befejeződne - jelentette be Javier Aguirre, a Leganes vezetőedzője.

"Most megvan a rajt időpontja, június 20-án kezdünk és július 26-án zárunk. A hátralévő 11 fordulót szombat-vasárnapi, illetve szerda-csütörtöki játéknapokon rendezzük" - mondta Aguirre a mexikói Marca Claro című portálnak csütörtökön. Hozzátette: ezt a liga közölte vele hivatalosan, és nagyon boldog, hogy hamarosan kezdhetik az edzéseket.

A Leganes edzőjének bejelentését a La Liga elöljárói egyelőre nem kommentálták.

A koronavírus-járvány miatt a spanyol pontvadászatot március közepén szakították félbe. Az európai élbajnokságok közül a német indul leghamarabb, május 16-án.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×