eur:
394.03
usd:
368.9
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Nem ért egyet a FIFA és az UEFA

Az UEFA vezető orvosa, Tim Meyer professzor úgy véli, hogy „feltétlenül lehetséges" a Premier League felfüggesztett 2019–2020-as szezonjának újraindítását tervezni. Meyer véleménye egy nappal azután jelent meg, hogy a FIFA orvosi bizottságának vezetője más álláspontra helyezkedett.

A FIFA kiváló orvosa, Michel D'Hooghe a hét első felében azt nyilatkozta a Sky Sportsnak, hogy a Premier League újraindításának nincsenek meg a feltételei, s hogy szeptember előtt nem lenne szabad bajnoki mérkőzéseket bajnoki meccseket tartani.

Meyer, az UEFA orvosi bizottságának elnöke, valamint az újonnan alakult UEFA orvosi alcsoport, amely az újrakezdés kérdéseit vizsgálja, ellentétes véleményt fogalmazott meg kérdésben.

„Az elitszintű labdarúgáshoz való visszatérés megvitatásakor kiemelkedően fontos a játékosok, a mérkőzéseken részt vevők és a nagyközönség egészsége” – mondta. „Minden olyan labdarúgó-szervezet, amely a versenyének újraindítását tervezi, átfogó szabályzatot készít, amely rendelkezik az egészségügyi és működési feltételekről is, biztosítva ezzel a szereplők egészségének védelmét és a közrend integritásának megőrzését.”

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×