eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Kozma Dominik a 200 méteres gyorsúszás selejtezőjében a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2019. december 5-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Feljelentették a karanténban ücsörgő Kozma Dominikot

Piros matricának kellett volna lennie az ajtaján, nem volt.

Ismert, az úszók a tél végi, rendszerint járványos időszakot külföldi edzőtáborokban "bekkelik" ki, idén Thaiföldön és Törökországban tréningeztek a válogatott sportolók, onnan hazatérve azonban szigorú szabályok vártak rájuk: csak az edzhet, akinek van két negatív koronavírustesztje.

A tesztelések során derült fény arra, hogy Kapás Boglárka megfertőződött, majd több sportolótársáról és edzőkről is kiderült, vírusosak.

Kozma Dominik tesztje is pozitív eredményt hozott, ezért immár két hete házi karanténban van, ennek ellenére - mint az NSO írja - kellemetlen meglepetés érte.

A vb-bronzérmes gyorsúszó ugyanis ígéretett kapott arra, hogy megkapja az ajtajára való piros cédulát, amely segítségével a hatóságok ellenőrizni tudják otthonlétét. Először e-mailt ígértek neki egy nyomtatható matricával, de nincs otthon nyomtatója. Aztán azt mondták neki, kiküldik postán, de a ládához sem jár le, épp a szabályok miatt. Kedden aztán rendőr kopogtatott nála, ajtót nyitott, és itt kezdődik a történet: sehol a piros cédula, ami szabálysértés. A rendőr még a ládát is megnézte, hátha van ott cédula, de nem volt, ezért fel kellett őt jelenteni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×