INFORÁDIÓ 
2020. július 8. szerda
Ellák

koronavírus

úszás

kozma dominik

Kozma Dominik a 200 méteres gyorsúszás selejtezőjében a glasgow-i rövidpályás úszó Európa-bajnokságon 2019. december 5-én.

Feljelentették a karanténban ücsörgő Kozma Dominikot

Infostart

Piros matricának kellett volna lennie az ajtaján, nem volt.

Ismert, az úszók a tél végi, rendszerint járványos időszakot külföldi edzőtáborokban "bekkelik" ki, idén Thaiföldön és Törökországban tréningeztek a válogatott sportolók, onnan hazatérve azonban szigorú szabályok vártak rájuk: csak az edzhet, akinek van két negatív koronavírustesztje.

A tesztelések során derült fény arra, hogy Kapás Boglárka megfertőződött, majd több sportolótársáról és edzőkről is kiderült, vírusosak.

Kozma Dominik tesztje is pozitív eredményt hozott, ezért immár két hete házi karanténban van, ennek ellenére - mint az NSO írja - kellemetlen meglepetés érte.

A vb-bronzérmes gyorsúszó ugyanis ígéretett kapott arra, hogy megkapja az ajtajára való piros cédulát, amely segítségével a hatóságok ellenőrizni tudják otthonlétét. Először e-mailt ígértek neki egy nyomtatható matricával, de nincs otthon nyomtatója. Aztán azt mondták neki, kiküldik postán, de a ládához sem jár le, épp a szabályok miatt. Kedden aztán rendőr kopogtatott nála, ajtót nyitott, és itt kezdődik a történet: sehol a piros cédula, ami szabálysértés. A rendőr még a ládát is megnézte, hátha van ott cédula, de nem volt, ezért fel kellett őt jelenteni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018