eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nagy Bence (b) és az orosz Gleb Kalaras az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság E csoportjának első fordulójában játszott Oroszország-Magyarország mérkőzésen a svédországi Malmőben 2020. január 11-én. Magyarország 26-25-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/TT Hírügynökség/Andreas Hillergren

Két kapitány már belebukott a kézilabda-Eb-be

Lemondott posztjáról Eduard Koksarov, az orosz, valamint Szerhij Bebesko, az ukrán férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Az oroszok az Európa-bajnokság malmői csoportjában előbb a magyar, majd az izlandi és a dán válogatottól is kikaptak, így nem jutottak a középdöntőbe. Az ukránok Bécsben szintén pont nélkül zártak, hiszen Ausztria, Csehország és Észak-Macedónia ellen sem tudtak nyerni.

A játékosként olimpiai és világbajnok, a kapitányi posztra 2017 nyarán kinevezett Eduard Koksarov az orosz szövetség honlapján köszönetét fejezte ki a vezetőknek, amiért bíztak benne, és minden feltételt biztosítottak a csapatnak a minőségi munkához.

Szergej Siskarjov, a szövetség elnöke úgy fogalmazott, érthető az edző döntése, hiszen a csapat nem teljesített jól az Európa-bajnokságon, egyben elismerését fejezte ki, amiért beismerte a hibáit.

Andrij Melnyik, az ukrán szövetség elnöke közölte, köszönettel tartoznak Szerhij Bebeskónak, amiért a csapat jól láthatóan fejlődött az irányításával, és kijutott a kontinenstornára.

Hozzátette, csapatuk játéka jó benyomást keltett, de eredménytelen volt. Felidézte, hogy ötven percig egyenrangú ellenfelei voltak mindhárom riválisuknak, de a hajrát rendszerint elrontották, mert a játékosoknak nem volt hitük és önbizalmuk, ezért mostantól pszichológus dolgozik majd a kerettel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×