eur:
393.02
usd:
366.91
bux:
66799.54
2024. április 26. péntek Ervin
Nyitókép: pixabay

Vaskos meglepetéssel startolt a férfi kézi-Eb

A szerbek szegedi kulcsjátékosát szinte teljesen levették a pályáról a fehéroroszok.

Fehéroroszország végig vezetve 35-30-ra legyőzte Szerbiát az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság nyitónapján, a csoportkör csütörtöki, első fordulójában.

A grazi A csoportban már a meccs elején kiderült, hogy a fehéroroszok remekül felkészültek ellenfelük egyik kulcsemberére: a MOL-Pick Szeged jobbszélsője, Bogdan Radivojevic az első félidőben nyolc lövésből csak három gólt dobott. A beloruszok már négyel is vezettek, de a szünetben csak egy találat volt az előnyük.

A második felvonás elején a szerbek egyenlítettek, de egyszer sem tudtak vezetni a meccsen. Egy 7-2-es sorozattal ismét megléptek a fehéroroszok, és ellenfelük számára innen már nem volt visszaút. A Telekom Veszprém kapusa, Vladimir Cupara húsz lövésből csupán kettőt védett.

A trondheimi C csoportban a hollandok meglepően jól tartották magukat a jóval esélyesebbnek tartott németek ellen, a szünetben csak két gól volt a hátrányuk, végül azonban nem volt esélyük a pontszerzésre.

Eredmények, csoportkör, 1. forduló:

A csoport (Graz):
Fehéroroszország-Szerbia 35-30 (16-15)

C csoport (Trondheim):
Németország-Hollandia 34-23 (15-13)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×