eur:
393.83
usd:
367.77
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Madrid, 2014. november 4.Carles Puyol volt spanyol labdarúgó a GQ Magazin Év férfija díjainak kiosztóján, ahol sportelismerést vett át Madridban 2014. november 3-án. A GQ férfi magazin a kiemelkedő színészek, zenészek, sportolók, üzletemberek és televíziós személyiségek tevékenységét ismeri el a díjjal.  (MTI/EPA/Zipi)
Nyitókép: MTI/EPA/Zipi

Legendája kosarazta ki a Barcelonát

Visszautasította az FC Barcelona sportigazgatói posztját Carles Puyol, a klub korábbi klasszis labdarúgója.

Az egész pályafutását a katalánoknál töltő ex-hátvéd csütörtökön közölte, hogy hosszas gondolkodás után másként döntött.

"Nehezemre esett nemet mondani, mivel szeretnék valamikor visszatérni a Barcához, de a különféle személyes projektjeim miatt nem tudnám teljes odaadással ellátni a munkát"

- közölte a világ- és Európa-bajnok játékos, aki hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-elsőséget gyűjtött klubcsapatával.

A 41 éves Puyol a felnőtt csapatnál töltött 15 szezon után, 2014-ben vonult vissza, majd rövid ideig Andoni Zubizarreta akkori sportigazgató segítőjeként dolgozott.

Jelenleg a sportigazgatói poszt július óta betöltetlen, miután Pep Segura közös megegyezéssel távozott a Barcelonától.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×