eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győztes balatonfüredi csapat a férfi kézilabda Magyar Kupa harmadik helyéért játszott Dabas - Balatonfüred mérkőzésen a debreceni Főnix Csarnokban 2019. április 7-én. A bronzérmet a Balatonfüred nyerte, miután 21-20-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Balatonfüredé a Magyar Kupa bronzérme

A Balatonfüred egy góllal legyőzte a Dabast a férfi kézilabda Magyar Kupa bronzmérkőzésén a debreceni Főnix Csarnokban zajló négyes döntő vasárnapi játéknapján.

Balatonfüredi KSE-RotaChrom Dabas 21-20 (10-13)
a legeredményesebb játékosok: Szita 6, Máthé 5, illetve Borsos, Kekezovity 4-4

Csoknyai István, a fürediek vezetőedzője a 19. percben már második alkalommal kért időt, mert a Dabas sokkal jobban, pontosabban kézilabdázott (9-5). Ezt követően a dunántúliak felvették a mérkőzés ritmusát, de egyenlíteni nem tudtak, mert ellenfelük védekezésben és támadásban is hatékonyabbnak bizonyult.

A csapatkapitány Holló Balázs remek kapusteljesítményére alapozva a második félidő elején is őrizte előnyét a Dabas, amely első alkalommal jutott a négy közé a Magyar Kupában. A Pest megyeiek azonban több mint tíz percig nem találtak a hálóba, ezt a Balatonfüred egy 4-0-s sorozattal használta ki, és a meccs során először átvette a vezetést (19-18). A BKSE a hajrában is jobbnak bizonyult, így története során negyedszer lett bronzérmes a Magyar Kupában.

döntő: MOL-Pick Szeged - Telekom Veszprém 16.00

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×