INFORÁDIÓ 
2019. július 15. hétfő
Henrik, Roland

kubatov gábor

ferencváros

hosszú katinka

Budapest, 2017. május 10. Kubatov Gábor, az FTC elnöke beszédet mond Springer Ferenc, az FTC alapítója emléktáblájának avatásán Budapesten, a Hőgyes utcában 2017. május 10-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kubatov Gábor először beszélt a Hosszú Katinkával folytatott tárgyalásokról

Infostart / InfoRádió

A Ferencváros elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: mikről tárgyalt korunk legsikeresebb magyar úszója a népszerű klubbal.

Korábban többször lehetett arról hallani, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka a Ferencváros igazolt sportolója lehet. Kubatov Gábor, az FTC elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában megerősítette, valóban voltak ilyen tárgyalások.

"Ezek megszakadtak. Nyilván

világsztárról beszélünk, egy világsztárnak pedig vannak követelései, olyanok is, amelyeket a Fradi nem minden esetben tud teljesíteni. Nem kifejezetten gazdasági vagy anyagi dolgok voltak, hanem egyéb más, a menedzsmentet érintő dolgok"

- fogalmazott a sportvezető.

Hozzátette, "mi a Ferencváros vagyunk, harminc olimpiai bajnokkal", ami kötelezi a klubot: mindent azért nem adhat oda egy egyéni sportolónak. Megfogalmazása szerint

az FTC klubképébe nem fért bele az úszónő.

"Katinka egy erős karakter. Tudja, hogy mit akar csinálni. De van, amihez a Fradi nem tud asszisztálni. Ennyi" - mondta Kubatov Gábor, de hozzátette, a már lezárult tárgyalások jó hangulatúak voltak, és a végén békében váltak el.

A Kubatov Gáborral, a Ferencvárosi Torna Club elnökével készült teljes beszélgetést az InfoRádió Aréna című műsorában hallgathatják meg, péntek este 6 órától.

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Kapcsolódó hang

Kubatov Gábor Hosszú Katinka Fradiba (nem) szerződéséről
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018