eur:
394.34
usd:
370.5
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Manhercz Krisztián (k), Erdélyi Balázs (j) és az olasz Guillermo Molina Rios (b) a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának csoportkörében játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen 2018. július 18-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Az OSC kéri a Fradi receptjét

A végső győzelmet célozza meg az OSC a férfi vízilabda Eurokupában - hangsúlyozta az InfoRádiónak Manhercz Krisztián, miután csapatával a spanyol Terrassa együttesét legyőzve bejutott a legjobb négy közé.

Kicsit úgy állt az OSC a Terrassa elleni Eurokupa-párharcnak, hogy már a kinti odavágón eldöntsön mindent kérdést. Aztán a Terrassa valósággal ráijesztett a budai vízilabdacsapatra, amelynek így nagyon oda kellett figyelnie, hogy végül döntetlenre hozza magát, s így a visszavágón kiharcolhassa a továbbjutást: ez sikerült, 10-7-re győztek Manhercz Krisztiánék itthon, így már a legjobb négy között járnak.

"A kupa megnyerése a célunk" - tekintett előre az InfoRádiónak a vb-ezüstérmes, a nyáron a Ferencvárostól az OSC-hez érkezett válogatott vízilabdázó.

A második mérkőzésen Manhercz 4 gólig nem állt meg. Úgy látja, most sokkal jobban megy neki, mint az előző évben, hiszen sokkal több a játéklehetősége, "nyugodt környezetben, magabiztosan" hagyják játszani, ami fontos számára ahhoz, hogy a saját elvárásainak is meg tudjon felelni, ne csak a külsőknek.

Ismert, tavaly a Ferencváros nyert Eurokupát, így meccselhetett idén a görög BL-győztessel a Szuperkupáért, amit végül a Komjádiban a zöld sapkások emelhettek a magasba a múlt héten.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×