eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Dárdai Palkó egy kis lépéssel messzebb a magyar válogatottságtól

Dárdai Pál legidősebb fia igent mondott a német U20-as válogatott hívására, tévés meccsen szerepelhet a jövő héten Hollandia ellen.

Willi Orban magyar válogatottba csábításával megnőtt a hazai futballközvélemény étvágya, következő "zsákmánynak" már ki is jelölték a korábbi szövetségi kapitány, Dárdai Pál legidősebb fiát, ifj. Dárdai Pált (a német szaksajtóban: Palko Dárdai), aki rendszeres meghívottja a korosztályos német válogatottaknak.

Az ifjú Dárdaiban reménykedő magyar szurkolók számára nem jó hír, hogy - mint arra a 24.hu felfigyelt -

a Hertha BSC kötelékéhez tartozó labdarúgó igent mondott a német U20-as válogatott meghívására.

Játékát a magyar tévénézők is megcsodálhatják, október 12-én 17.30-kor ugyanis az Eurosport is műsorára tűzi a Németország-Hollandia U20-as mérkőzést.

Természetesen, nem kizárt, hogy a 19 éves "kis Dárdai" egykor magyar címeres mezben játsszon felnőttként, hiszen erre a szabályok lehetőséget adnak, de - mint erre Dárdai Pál önéletrajzi könyvében is utal -

a Dárdai családban mindhárom fiú németként él és minden Berlinhez köti őket.

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy ifj. Dárdai Pálnak egyelőre az U21-es csapatban tudja elképzelni a helyét.

Egy labdarúgó ifjúsági korúként még több válogatottban is megfordulhat, felnőttként azonban már csak egyben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×