eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf világbajnoki ezüstérmes válogatott úszó a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Súlyos betegségből gyógyul Milák Kristóf

Az ifjúsági olimpiára készülő Európa-bajnok úszónak nyirokcsomó-gyulladása volt, és még nem térhetett vissza a medencébe.

Nem zökkenőmentes Milák Kristóf felkészülése az ifjúsági olimpiára, mert az október 6-án kezdődő Buenos Aires-i viadal előtt az érdi úszó nyirokcsomó-gyulladással küszködött. A nemrég Glasgow-ban felnőtt Eb-aranyérmet szerző pillangóspecialistát 39 fokos láz vetette vissza az edzésmunkában, és antibiotikumot kellett szednie.

Több napra kiesett a munkából, de már tornázik, és hamarosan úszhat is - értesült a Bors. Edzője, Selmeci Attila az ifjúsági olimpián négy első helyet remél tanítványától, de kilenc számban nevezett. Egyelőre nem tudják, hogy a betegség mennyire vetette vissza Milákot, ennek ismeretében döntenek majd arról, hogy végül hány számban indul, de az 50, 100 és 200 méter pillangó biztosan marad.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×