eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf világbajnoki ezüstérmes válogatott úszó a Glasgow-ban augusztus 3-án kezdődő Európa-bajnokságra készülő magyar úszóválogatottról és a kitűzött célokról tartott sajtótájékoztatón a margitszigeti Grand Hotelben 2018. július 31-én. Legalább tíz érem, köztük egynél több arany megszerzésében bízik a szövetségi kapitány.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Milák Kristóf minden számot vállal az olimpián

Már a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára készül Milák Kristóf, aki bő a két héttel ezelőtt a 200 méteres pillangóúszás Európa-bajnoka lett Glasgowban. Az Érd világbajnoki ezüstérmes versenyzője az InfoRádiónak elmondta: izgatottan várja a dél-amerikai seregszemlét.

"Visszaálltunk a napi két edzésre, mert már csak hat hetem van az ifjúsági olimpiáig. Elég szűkös idő, nem jó időpontban van ez a verseny az úszóknak, de megpróbálok felkészülni, és jó eredményekkel hazatérni" - ígérte a fiatal versenyző, akit máris a magyar úszósport következő nagy csillagának tartanak.

Az október 6-án kezdődő seregszemlén megint gyarapíthatja az immár a felnőttek között is tekintélyes éremgyűjteményét.

"Hasraütésszerűen elvállaltam az összes gyors-, hát- és pillangószámot, kivéve 200 hátat, mert az a pillangó rovására menne. Megint egy sorozatterhelésbe állok bele, és szeretném ebből kihozni a legtöbbet" - mondta Milák Kristóf, aki az ifjúsági olimpiára is ugyanolyan jókedvvel és felszabadultsággal megy, mint a tavalyi ifi Eb-re.

"A többiek elmondása szerint ez az olimpia nem lehet rossz, különösen, hogy Buenos Airesben lesz, azt mondják, jó hely. Sokat várok ettől az egész versenytől, szép lezárása lenne az ifikornak is, remélem, élményekben meg eredményekben is gazdag lesz" - mondta a friss felnőtt Európa-bajnok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×