eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Sztárúszó leigazolásának bejelentésére készül a BVSC

Nagy Péter, a zuglói sportegyesület úszóedzője szerint már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás.

Nagy Péter olyan úszók felkészülését irányítja, akik az elmúlt időszakban eredményesen szerepeltek a világversenyeken. Kozma Dominik és Bernek Péter a tavalyi, budapesti vizes világbajnokságon szerzett bronzérmet a 4x100-as férfi gyorsváltó tagjaként. Bernek Péter emellett a decemberi, rövidpályás Európa-bajnokságon a 400 vegyes döntőjében arany-, a 400 gyors fináléjában pedig ezüstérmet nyert. Verrasztó Evelyn szintén ezüstéremmel zárta a kontinensbajnokságot, miután Hosszú Katinka mögött másodikként csapott be a célba a 200 vegyes döntőjében.

Nagy Péter az InfoRádiónak elmondta, nem egyszerű feladat összehangolni az úszók felkészülését, mert mindenki más versenyszámban készül, és hozzátette:

hamarosan tovább nehezedik a szakmai stáb munkája.

„Januártól már négy topversenyzőnk lesz. Ez még komolyabb gondolkodásra késztet a felkészülésben" – jelentette be Nagy Péter, de csupán annyit árult el, hogy magyar versenyzőt igazolt a klub.

„Olyan kaliberű úszóról beszélünk, aki már letett valamit az asztalra, és a jövőben is hasonló jó eredményeket érhet el. Velünk szeretett volna készülni. Látja, hogy a klub és a szakosztály mellett az edzői stáb is megteremtheti számára azt a lehetőséget, hogy minél jobb eredményeket érhessen el a jövőben" – mondta Nagy Péter, és kijelentette, 

már csak egy kézfogásnyira van a megállapodás,

hamarosan kiderül, hogy kiről van szó.

Bohus Richárd, aki szintén a 4x100-as gyorsváltó tagjaként szerzett bronzérmet a budapesti vb-n, nemrégiben az InfoRádióban mondta el, hogy klubot keres Magyarországon. Arról sincs még hivatalos bejelentés, hogy Hosszú Katinka az új szezonban is edző-férje, Shane Tusup irányítása alatt készül-e tovább...

A BVSC úszószakosztályából egyébként szeptemberben a Ferencvárosba távozott a világbajnoki ezüstérmes Verrasztó Dávid, Biczó Bence és trénerük, Molnár Ákos.

Címlapról ajánljuk
Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Bizonytalan jövő: veszélybe kerülhetnek a tokaji és a villányi szőlőültetvények is

Sokkal több a megműveletlen hazai szőlőterület, mint a korábbi években. A probléma mára a nagy hagyományokkal és presztízzsel rendelkező borvidékeket is elérte. Az Agrárszektor főszerkesztője azt mondta az InfoRádióban, hogy folyamatosan romlik a munkaerő minősége is, miközben egyre több gazdaság veszteséges, így valószínűleg nehéz évek várnak a magyar borágazatra.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

Évtizedes trendet fordított meg a koronavírus-válság

A Covid okozta demográfiai hatások világszerte a felnőttkori halálozás növekedését és a várható élettartam csökkenését váltották ki – állapította meg a neves brit orvosi folyóiratban, a Lancetben pár hete megjelent globális betegségteher-tanulmány (Global Burden of Diseases Study 2021), amely az 1950 és 2021 közötti időszak globális demográfiai változásait, beleértve a Covid-járvány 2020–2021-es időszakának hatásait elemezte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×